Dealer Delphi: Reparatii autorizate injectoare diesel Ford

In jos

Dealer Delphi: Reparatii autorizate injectoare diesel Ford

Mesaj  InjectoareFord la data de Lun Ian 02, 2012 2:55 pm

Realizam reparatii profesionale pentru injectoare diesel Delphi: Ford, Logan, Renault, SsangYong, Hyundai.

Suntem un service autorizat de Delphi Romania prin certificarea Delphi Diesel Service.

Laboratorul nostru beneficiaza de echipamente de testare moderne, personal calificat si cu experienta in tehnologia diesel, scule specializate si de o curatenie permanenta in spatiul de lucru. Tehnologia folosita este sub licenta Delphi si beneficiem de suport permanent din partea Delphi Romania in materie de training, echipamente si piese originale.

Fiecare reparatie presupune schimbarea duzei si supapei de retur. Se folosesc numai piese noi achizitionate direct de la Delphi Romania, lucru care ne da certitudinea ca acestea sunt originale.

Nu este suficienta doar schimbarea pieselor uzate: fiecare injector este re-codat electronic cu standul de test si calibrare Hartridge CRi-PC. Acest echipament realizeaza 165 de teste pentru fiecare injector, simuland in acest fel functionarea pe motor la diferite presiuni, turatii si temperaturi. In urma acestor teste, standul calibreaza injectorul prin alocarea unui cod hexazecimal care trebuie introdus in calculatorul masinii atunci cand se realizeaza montarea pe motor. In acest mod, calculatorul masinii dispune de informatiile necesare transmiterii de impulsuri corecte fiecarui injector pentru a putea reactiona in parametrii optimi la sarcinile la care este supus.

Montarea injectoarelor pe motor respecta un protocol (proceduri speciale asistate de echipamente profesionale) prin care se evita contaminarea cu praf si impuritati a sistemului de injectie, care poate produce blocarea supapei de retur, si, implicit, uzarea ei prematura.

In concluzie: fiecare injector functioneaza pe motor in parametrii optimi - exact asa cum functiona cand masina era noua.

Un injector reconditionat folosind solutia recomandata de Delphi (cu re-codare) este identic cu un injector nou. Economisiti mai bine de 60% din pretul unui injector nou!

Pret/injector:
Ford Focus: 550 RON
Ford Mondeo: 580 RON
Dacia Logan: 470 RON
Renault: 470 RON
orice alt injector Delphi: 600 RON

Web: Injectoare-Ford.tk
0765 269 021 / 0765 269 733

InjectoareFord

Mesaje : 2
Data de înscriere : 02/01/2012

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Dealer Delphi: Reparatii autorizate injectoare diesel Ford

Mesaj  InjectoareFord la data de Dum Ian 22, 2012 6:41 pm

Folosim numai piese originale Delphi achizitionate direct de la Delphi Romania.

Dispunem de un stoc suficient de duze si supape de retur Delphi, pentru a satisface cerintele tuturor clientilor nostri.

Supapele de retur Delphi 9308-621C (28239294) sunt distribuite numai in reteaua Delphi Diesel Point, deci numai la un service certificat Delphi aveti cetitudinea ca acestea sunt originale.
Preturi/injector:

Ford Focus: 550 RON
Ford Mondeo: 580 RON
Dacia Logan: 470 RON
Renault: 470 RON
orice alt injector Delphi: 600 RON

http://www.injectoare-ford.tk
0765 269 021 / 0765 269 733
contact@injectoare-ford.tk

InjectoareFord

Mesaje : 2
Data de înscriere : 02/01/2012

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum